Assortiment

De verschillende productgroepen waarin we werkzaam zijn


Werkproces

De weg naar een mooi eindresultaat


Voortraject

U heeft een wens en ziet het al voor u. Maar nu nog de uitvoering. Deel ons uw idee en wij denken met u mee en tellen een voorlopige prijsopgave vast. Wanneer u enthousiast bent geworden en graag door wilt naar de volgende fase zetten we de offerte om naar een definitieve opdracht.

Inmeten & Ontwerpen

Het meten, ontwerpen en intekenen is een arbeidsintensief proces. Daarom gebeurt dit pas als nadat de opdracht definitief is getekend.  Het ontwerp wordt op de millimeter nauwkeurig ingetekend. Dat betekent veelal een 3D ontwerp zodat onze klanten exact kunnen zien wat het eindproject gaat worden.

Vervaardigen

Is het ontwerp 100% goedgekeurd gaan we over op het uitvoerende proces. Namelijk de realisatie van de opdracht! Dit gebeurt in onze werkplaats in Reeuwijk. Alle items en materialen worden vervaardigd, behandeld en voorbereid voor montage.

Monteren

Het ontwerp is in onze werkplaats in zijn geheel of in delen gerealiseerd. Op locatie plaatsen we het project prefab. Alle onderdelen passen als puzzelstukjes in elkaar en binnen een zeer korte tijd staat het project op zijn plek! Als u akkoord gaat maken we er nog even een mooie eindresultaatfoto van.

Aan het werk

Waar we momenteel mee bezig zijn


Trapwerk voor Jeroen Bot RVS

Trap voor BOT RVS BV

Onlangs hebben we voor de firma Bot RVS BV een trap geplaatst in de nieuwe werkplaats. Bot RVS BV, gevestigd in Reeuwijk/ Bodegraven, richt…

Hekwerk in Noord-Holland

In opdracht van hoveniersbedrijf Garden Vision gevestigd in Boskoop hebben wij een elektrische schuifpoort met looppoort gerealiseerd voor…

Hekwerk voor nummer 31

Voor woning nr. 31 mochten wij een schuifpoort realiseren met metselwerk. In het metselwerk is tevens de brievenbus geïntegreerd met…

Over ons

Metaalbewerking met hart, kennis en moderne techniek


Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen is geboren en getogen Reeuwijker en werkt nu al ruim 25 jaar in de metaalindustrie. Al vanaf zijn 13e is hij gepassioneerd met alles wat maar met metaal te maken heeft. Hekken, bruggen, eigen ontwerpen, agrarische machinale ondersteuning of anderszins. Er is ontzettend veel mogelijk met het vervaardigen met metaal. Tevens werkt Martijn samen met gekwalificeerde ondernemers als het gaat om bijvoorbeeld technische toepassingen in het ontwerp.

Passie voor metaal

Iedereen die bij ons op of rondom de werkplaats werkt zijn zeer getalenteerd en ambitieus. Denken graag in mogelijkheden en oplossingen. Naast onze medewerkers maken we ook gebruik van een veelzijdigheid aan ambachtelijke maar ook eigentijdse machines die ons ondersteunen.

Koninklijke metaalunie

Wij zijn lid van de Koninklijke Metaal Unie. Dat houdt in dat er bij het fiat geven op een opdracht de klant maar ook de ondernemer beschermd zijn. Bij het accorderen van de opdracht ontvangt u van ons de algemene voorwaarden van de Koninklijke Metaal Unie.