MR-20230315-0034-scaled
MR-20230315-0019
MR-20230315-0020
previous arrow
next arrow
  • Thuiszorg

    Haagzorg is een thuiszorgorganisatie die deze diversiteit erkent en haar aanbod van diensten georganiseerd heeft op een manier dat deze recht doet aan een ieder zijn individuele wensen en zorgbehoeften.
    Lees meer
  • Aanmelden als cliënt

    Bent u geïnteresseerd in onze zorgdiensten en u wilt zich aanmelden als cliënt, neem dan gerust contact met ons op. We zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste zorg die bij uw behoeften past.
    Direct inschrijven
  • Openingstijden

    • Maandag - Vrijdag
      9.00 - 17.00
    • Zaterdag
      Gesloten
    • Zondag
      Gesloten

Welkom bij Haagzorg

Voel u thuis in uw eigen omgeving!

Als u professionele zorg nodig heeft dan wilt u deze het liefst ontvangen in uw eigen vertrouwde omgeving. Bij Haagzorg begrijpen we dit als geen ander en daarom werken we samen met u om de juiste zorg op maat te organiseren. Onze gekwalificeerde zorgprofessionals staan altijd voor u klaar, en bieden alle vormen van thuiszorg aan, waaronder persoonlijke verzorging, begeleiding, verpleging en huishoudelijke hulp. We begrijpen ook dat iedereen unieke zorgbehoeften heeft, en daarom bieden we kwalitatieve, religie-sensitieve en cultuur-sensitieve zorg aan, die past bij uw specifieke wensen en behoeften.

Bij Haagzorg geloven we in korte lijnen en een persoonlijke aanpak, zodat u altijd de beste zorgervaring krijgt die mogelijk is.

  • Wij organiseren zorg op maat, voor u, zodat u de zorg aangeboden krijgt die u in staat stelt zo optimaal mogelijk te blijven wonen in uw eigen huis.
  • Wij bieden alle vormen van thuiszorg aan, denk aan persoonlijke verzorging, begeleiding, verpleging en huishoudelijke hulp.
  • Onze zorgprofessionals verlenen zorg met passie en staan 24 uur per dag voor u klaar.
Slider Haagzorg
Slider Haagzorg

 

Voor vragen of opmerkingen bel 070 – 221 01 30

Onze diensten met een persoonlijke aanpak!

Ontdek onze hoogwaardige diensten en ontvang de best mogelijke zorg thuis! Bij Haagzorg bieden we professionele en persoonlijke thuiszorg op maat, met gekwalificeerde zorgprofessionals die 24 uur per dag voor u klaarstaan. Of u nu persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding of huishoudelijke hulp nodig heeft, wij bieden kwalitatieve, religie-sensitieve en cultuur-sensitieve zorg die past bij uw unieke wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de ultieme zorgervaring bij u thuis!

Waarom Haagzorg?

  • Bij ons kunt u uzelf zijn

    Bij onze zorgverlening staat u centraal. Wij creëren een veilige en vertrouwde omgeving waarin u zichzelf kunt zijn en waar uw unieke behoeften en wensen altijd voorop staan.

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar

    Bij ons kunt u erop vertrouwen dat we altijd beschikbaar zijn, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze toewijding aan uw welzijn stopt nooit en u kunt op elk moment rekenen op onze professionele en persoonlijke zorgverlening.

  • Uw levensovertuiging is belangrijk

    We vinden het belangrijk dat u zich begrepen en gerespecteerd voelt. Daarom is onze zorgverlening afgestemd op uw persoonlijke overtuigingen en culturele gewoontes.

  • Toegewijde team

    Bij ons bent u geen nummer, maar een persoon. Ons hechte team van zorgprofessionals staat voor u klaar om persoonlijke zorg te bieden. Wij leveren de zorg op maat die u verdient.

  • Deskundige zorgverlener

    Onze zorgverleners zijn niet alleen vakkundig, maar ook toegewijd aan hun werk en aan u als cliënt. Wij zorgen ervoor dat onze zorgverleners regelmatig worden bijgeschoold voor de beste zorg.

  • Duurzaam zorgbeleid

    Wij zetten ons in voor duurzaamheid in de zorg. Wij werken met ethische en duurzame leveranciers. Door het verminderen van ons afval dragen wij bij aan een duurzame toekomst. Samen werken we aan toekomstbestendige zorgkwaliteit.

logo SBB