Stukadoor Gouda en omgeving

Als Stukadoor uit Gouda heeft Rob van Dam 30 jaar ervaring op gebouwd in stukwerk en pleisterwerk. Met een scherp oog voor detail zorgen wij ervoor dat elke klus boven verwachting wordt volbracht.

Naast stuken is Stukadoorsbedrijf Rob van Dam ook gespecialiseerd in pleisterwerk. Wij kunnen verschillende vormen voor u ten uitvoer brengen:

30 jaar ervaring als stukadoor Gouda

Heeft u een project en bent u op zoek naar een stukadoor ? Bent u op zoek naar een partij die vakkundig te werk gaat en dat tegen een eerlijke prijs? Zoek niet verder! Stukadoor Rob van Dam is al ruim 30 jaar het juiste adres voor al uw stukadoors werkzaamheden. Wij helpen u om uw project succesvol en professioneel af te ronden tegen een eerlijke prijs. Door onze ruime ervaring bent u er zeker van dat ook uw project vakkundig zal worden afgerond. Geen project is ons te groot of te klein. Rob van Dam staat voor u klaar om uw muren en plafonds af te werken. Vul hiernaast het formulier in voor een offerte. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op voor een afspraak waarin wij vrijblijvend de mogelijkheden bespreken.

Spaan

Pleisterwerk door stukadoor Gouda

Heeft u een pleisterwerk project? Zoek niet verder! Bij Stukadoor Rob van Dam bent u aan het juiste adres voor al uw pleisterwerk projecten. Stukadoor Rob van Dam biedt verschillende types pleisterwerk aan, die ieder zijn eigen uitstraling en afwerking hebben. De verschillende types zijn:

Gladpleisterwerk

Sierpleister

Schuurwerk

Raapwerk

Lijsten en Ornamenten

Venetiaans